POKLIČITE NAS
ZA PONUDBO

Namestitev video kamer v komercialnih objektih po Ljubljani

Ali razmišljate o namestitvi video kamer v Ljubljani? Naj vas ta članek pouči o pomenu namestitve nadzornih sistemov v vaše poslovne prostore. Ne glede na velikost in naravo vašega podjetja morate zagotoviti varnost svojih naložb, virov, zaposlenih in vaših strank. S pomočjo namestitve varnostnih kamer lahko spremljate vse od vaših zaposlenih do vseh vaših strank, ki vstopajo in izstopajo.

Različni poslovni prostori, ki potrebujejo namestitev video kamer v Ljubljani

Obstajajo številni poslovni prostori, ki imajo nameščene varnostne kamere za zagotovitev varnosti in spremljanje vsakega dejanja zaposlenih. Večina komercialnih podjetij, kot so skladišča, šole, tovarne, stavbe in druge ustanove, imajo namestitev brezžičnih kamer, namestitev varnostnih kamer in namestitev zunanjih kamer.

V Ljubljani, ko želite imeti v vašem poslovnem prostoru videonadzorni sistem, morate imeti vidno obvestilo, ki navaja, da se znotraj in zunaj stavbe izvaja video nadzor. Ta pogoj je naveden v pravilniku, ki navaja, da mora vsaka javna ali zasebna lastnina ob izvajanju videonadzora objaviti obvestilo.

V obvestilu mora biti navedeno, da je v tem trenutku video nadzor ter skupaj z naslovom osebe, ki izvaja nadzor. Vključiti je treba tudi telefonsko številko, ki navaja, kje in za koliko časa se iz nadzornega sistema shranjujejo posnetki.

kamero montaža komercialnih video kamer ljubljana

Poiščite si najboljšo namestitev video kamer za vaše podjetje

Kot lastnik podjetja imate pravico do namestitve CCTV kamer za vaše pisarne. Namen namestitve video kamer za vaše pisarne je nadzor in spremljanje vsakega posameznika, ki vstopa v prostor. Pri namestitvah video kamer za vaše podjejte, boste imeli posamezne posnetke z vidnim časom in datumom, ki so lahko shranjeni tudi do enega leta.

Javni ali zasebni sektor lahko v skladu s pravilnikom izvaja videonadzor za svoje pisarne in poslovne prostore za zagotavljanje varnosti ljudi in zaposlenih. Ko želite spremljati in nadzorovati svoje zaposlene v vaši pisarni, morate na območju, imeti znak ali obvestilo o stalnem videonadzoru.

Več o namestitvi video kamer v skladiščih

Če ste lastnik skladišča in želite spremljati svojo inventuro in blago v skladišču, bi morali namestiti nadzorne kamere v Ljubljani in namestiti tudi zunanje kamere. Z znanjem, kako namestiti video kamero v katero koli skladišče, lahko zagotovite, da bo vaše blago varno pred krajo in vdori. Če v primeru, da pride do težave z inventuro, lahko neposredno preverite video posnetke, ki jih pridobite z namestitvijo CCTV kamer in si ogledate razlog. Če v primeru, da se odločite za varnostnika, za boljšo varnost, morate opozoriti, da se skladišče spremlja z namestitvijo varnostne kamere in varnostnikom. Obvestilo „ območju je pod video nadzorom “ kot piše v pravilniku.

Z znanjem, kako namestiti video kamere v katero koli skladišče, lahko skladišče spremljate tudi z oddaljenim ogledom neposredno na vašem mobilnem telefonu. S pomočjo aplikacije, ki je povezana z vašimi nadzornimi kamerami, lahko preverite stanje v vašem skladišču. Ne pozabite na obvestilo, da je objekt pod video nadzorom.

Nobene neželene pošte. Brez obveznosti. Samo brezplačno prilagojeno ponudbo.

Zagotovite si popolno varnost z namestitvijo šolskih varnostnih kamer

Ali ste lastnik šole in nameravate namestiti nadzorne sisteme v prostorih in v okolici? Poskusite z namestitvijo šolskih varnostnih kamer, da dosežete maksimalno varnost za študente, pa tudi za zaposlene. Pri nameščanju video kamer v Ljubljani se morate prepričati, da je vsakdo obveščen, da obstaja neprekinjeno snemanje ali da obstaja obstoječa namestitev CCTV kamer in namestitev zunanjih kamer. Kot lastnik šole morate določiti tudi, kdo je odgovoren za zapisovanje video posnetkov. Ta pogoj spada v pravilnik. Vendar pa ne more vsak učitelj kadar koli dostopati do posnetkov.

Poleg tega morate kot lastnik narediti katalog zbirke podatkov, ki se poroča komisarju. Prav tako morate narediti interni akt, ki je namenjen varovanju osebnih podatkov. Vendar, če ima vaša šola le manj kot petdeset zaposlenih, vam ni treba opraviti notranjega zakona in tudi kataloga zbirke podatkov. Ta pogoj je v pravilniku.

Če želite zagotoviti varnost celotnih šolskih prostorov, je zelo priporočljivo, da v bližini šole namestite zunanje kamere in namestite CCTV kamere. Izberete lahko tudi namestitev brezžičnih kamer, če je vaša šola precej velika ali so stavbe povsem ločene. Poskrbite, da boste zagotovili ustrezen znak ali obvestilo, da je v teku video nadzor ali da se območje snema.

V katerekoli tovarni lahko zagotovite visoko varnost z montažo video nadzora

Želite zagotoviti varnost in učinkovitost dela vaše tovarne? V vsako tovarno namestite videokamere. Z vgradnjo nadzornih sistemov v vašo tovarno lahko zagotovite varnost vaših delavcev. Prav tako lahko spodbujate delovno disciplino v vaši tovarni in povečate produktivnost zaposlenih. Prav tako lahko odpravite ali zmanjšate možnost kraje in vdora v tovarni. Če se odločite namestiti video kamere v kateri koli tovarni, morate obvestiti svoje zaposlene, da se snema vse preko nameščenih varnostnih kamer.

stropna kamera montaža komercialnih video kamer ljubljana

Zavarujte prostore z namestitivjo nadzornih kamer v stavbi

Če želite nadzorovati in zagotoviti varnost vaše stavbe, razmislite o namestitvi CCTV kamer v prostorih in v zunanjih območjih. Z namestitvijo brezžičnih kamer in namestitve zunanjih kamer lahko spremljate vsakega obiskovalca vaše stavbe. Z namestitvijo nadzornih kamer v zgradbo lahko zagotovite tudi varnost in varovanje pred nevarnostmi kraje ali vdorov. Z učinkovitostjo nadzornih kamer lahko pridobite visoko kakovost varnosti v vaši stavbi. Če nameravate imeti videonadzor znotraj in zunaj prostorov, bi morali dati vidno obvestilo ali znak, da je območje pod video nazdorom.

Če ima vaša stavba videonadzor in ne snema, varnostnik pa gleda posnetke v realnem času, morate to vidno opozoriti, da se območje spremlja. To je zakon ki je napisan v pravilniku.

Če se v primeru videonadzora izvaja s pogodbeno varnostno družbo, to velja za pogodbeno obdelavo podatkov, ki je določena v pravilniku. Shranjeni posnetki v videonadzoru so shranjeni največ eno leto.

Če nameravate svojo pisarno, zgradbo ali tovarno opremiti z nadzornimi kamerami, ne pozabite namestiti ali objaviti znakov, ki navajajo, da je v območje pod video nadzorom. Prav tako morate spoštovati pravice zaposlenih glede njihove zasebnosti.

Najdite si najboljšo podjetje, ki lahko opravi namestitev nadzornih sistemov

Če iščete podjetje, ki izvaja namestiteve brezžičnih kamer ali drugih nadzornih sistemov, je naše podjetje dobro znano glede namestitev nadzornih sistemov. Omogočamo tudi popravila in vzdrževanje. Če bi za vaš dom ali stanovanje imeli minimalno količino kablov, lahko poskusite namestiti brezžične kamere namesto tradicionalne žične varnostne kamere.

Če vas zanima namestitev video kamer v Ljubljani, lahko vprašate naše strokovnjake ali nas kontaktirajte preko naših telefonskih številkah.